Subscribe:

18 Haziran 2013 Salı

Euro Truck Simulatör 2 hileleri.

Hepimizin tutkulu olarak oynadığı Euro truck simulator oyununda her geçen gün yeni bir yenilik ve yeni yamalar eklenmektedir.O yüzden yamaları kullanmak isteyenler ile birlikte herzaman gerçekleştirdiğimiz gibi belgelerim>Euro Truck Simulator 2 > mod klasörüne atarak çalıştırmaları yeterlidir.Fakat bazen şöyle bir sıkıntılar olabiliyor;dosyayı mod klasörüne attıktan sonra oyunu açarsınız çalışır fakat aynı içeriğe benzeyen bir yamayıda mod klasörüne atarsanız eğer çakışarak oyunun açılmasına engel olur bu yüzden dikkat etmek gerekmektedir.
Euro Truck Simulator Modları;
Yerli Radyo Modu
Oyun oynamaya başladıktan sonra her kullanıcı gibi sizde bir müddet sonra “yahu şarkı yokmu koskoca tırda”diyebilirsiniz.Bunun için size çok iyi bir önerimiz var.Yerli radyolar ile istediğiniz istasyona bağlanarak türkçe şarkıları dilediğiniz gibi dinleyebiliyorsunuz.Yamayı indirdikten sonra Belgelerim>Euro truck simulator 2>mod klasörüne atmanız yeterlidir.Radyoyu açmak için oyundayken R tuşuna basarak listeden dilediğinizi seçebilirsiniz.
Yamayı buradan indirebilirsiniz.
Gerçek Havalı Korna Modu
Aslına bakılırsa havalı korna gerçekte de kamyoncuların ve tır şoförlerinin sıkca kullandıkları kornalardır.İnsanın kulağına çok etkileyici geldiği gibi bir o kadarda havalı.Sizde bu durumu oyun içerisinde birebir yaşayabilirsiniz.Havalı kornanın videosu aşağıdadır.Havalı korna modunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Gerçek Dorse Modu
Oyuna ilk başladığınız andan itibaren Euro Truck Simulator içerisinde yer alan dorseleri alıp taşıma işlemlerini gerçekleştiriyorsunuz.Fakat kim istemezki Türk dorseleri veya en tanıdık firmaların dorselerini taşımayı.Buna dayanarak en ünlü firmaların dorselerini bu yamanın içerisinden bulabilirsiniz.Dorse yamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Seviye Atlama 
İlk olarak cheat engine programını buradan indirebilirsiniz.(Virüs taramasından geçirilmiştir,www.pchocasi.com adresinden indireceğiniz herhangi bir dosyada veya exede kesinlikle virüs bulunmamaktadır.)
Yamayı gerçekleştirebilmemiz için ilk olarak indirmemiz gereken programın adı Cheat engine 6.2 programıdır.Seviye atlama konusunu videoyu detaylı olarak inceleyerek gerçekleştirebilirsiniz.Çok basit ve kısa zaman içerisinde oyundaki levelinizi artırabiliyorsunuz.
Seviye atlamak için videoyu izleyerek adımları uygulayın;
Euro Truck Simulator 2 Para
Euro Truck Simulator 2 oyununda dilediğiniz kadar para yaparak istediğiniz tırları satın alabilir ve her gittiğiniz şehirdi filolarınızı satın alarak büyük bir şirket kurabilirsiniz.Bütün bunları gerçekleştirmek için tabiki paranızın çok olması gerekiyor,fakat sürekli tır sürerek büyük paralar yapmanız tek başınıza çok zor.Bu yüzden aşağıdaki videoyu izleyerek dilediğini kadar para  kasabilirsiniz.
NOT:Para modunu yaparken yine indirmiş olduğunuz Cheat Engine programına ihtiyacınız olacak.O yüzden aşağıdaki videoyu izlerken de yine aynı programı kullanabilirsiniz.

Mound And Blade Warband hileleri.




Karakter Ekranında
ctrl + L : Karakterin düzeyini artırır(Ateş ve Kılıç'ta da geçerli).
ctrl + x : 1000 exp
ctrl + w : Silah yeteneklerini geliştirir
Haritada
ctrl + sol click : İstediğiniz yere sizi ışınlandırır
ctrl + t : Tüm haritayı gösterir
Savaş esnasında
ctrl + F4 : düşman öldürür
ctrl + F3 : sizi öldürür
ctrl + alt + F3 : müttefiklerinizi öldürür
ctrl + alt + F4 : tüm düşmanları öldürür
ctrl + shift + F4 : düşmanın atını öldürür
ctrl + alt + shift + F4 : tüm düşmanların atını öldürür
ctrl + shift + F3 : atınızı öldürür
ctrl + alt + shift + F3 : müttefiklerinin atlarını öldürür
ctrl + F6 : kalede muhafızları öldürür

ctrl + h : sağlığı tamamlar
ctrl + shift + h : atınızın sağlığını tamamlar
ctrl + F5 : Karakteri PC yönetir (Not: Savaşı kazandıktan sonra karakterinizin sevinmesini sağlayabilirsiniz.)
ctrl + F9 : Zamanı yavaşlatır
ctrl + F11 : Oyunu durdurma
Diğer
Grup ekranında birliğe tıkladıktan sonra ctrl + x e basarak 1000 exp kazandırabilirsiniz

Son olarak (Eğer en az 40 50 tane askeriniz varsa)
Kale kuşatırken muharebe büyüklüğünü önce büyük yapın.
Düşman birlikleri geldikten sonra
Muharebe büyüklüğünü en aza indirin
Ve onları hileyle veya hilesiz öldürün
Bu sayede yeni düşman birlikleri sizin birliğiniz max muharebe büyüklüğünü kapsadığı için gelmeyecek
ve muhabereyi kısa sürede kazanabileceksiniz!
Hile olmayanlar:
Envanter ekranında ctrl'ye basılı tutarak eşyaları hızlıca karşı tarafa geçirebilirsiniz
ctrl + space : Haritada beklemeniz hızlanır, hareket halindeyseniz daha hızlı hareket edersiniz.
é tuşunu kullanarak kamerayı karakterin tamamını gösterecek hale getirebilirsiniz.
R tuşunu kullanarak birinci tekil kameraya geçersiniz.
ctrl + F12: Hızlı kayıt
ctrl + j : Atı şaha kaldırır
Cheatmenu(Hile Menüsü)
Hile açıkken shift-é bileşkesine basarak komut satırını açıp "cheatmenu" yazarsanız, hile mönüsünü etkinleştirmiş olursunuz; hile menüsünü kapamak için "nocheatmenu" yazmanız yeterli, komut satırını açtıktan sonra.
Hile menüsüne kamp sekmesinden ulaşabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi, neyin ne işe yaradığını bu konudan görebilirsiniz, bizzat kontrol etmedim ama yukarda anlatılan hile menüsünü açma yöntemini kullanabilirsiniz kayıtlı oyununuzda açmak istiyorsanız hile menüsünü(Ayrıca zaten Warband'ın sonraki sürümlerinde "Devam" seçeneklerinin yerine açıklayıcı yazıları geldi, zorlanacağınızı sanmıyorum